Gouden Tientje Verkopen

Gouden Tientje Verkopen. Contante afhandeling en legitimatie is verplicht. Omdat er in 1912 ruim 3 miljoen gouden tientjes zijn geslagen, is dit jaartal geen zeldzaamheid.

10 Gulden Goud Historische munt Goud goud999 from www.goud999.com

Ook voor gouden munten geldt: De meest gangbare gouden tientjes zijn van koningin wilhelmina. De maple leaf is geliefd bij verzamelaars en zeer waardevol.

De Getoonde Prijs Is Onze Biedprijs Volgens Vaste Formule Voor Een Gouden Tien Gulden Munt.

Het nederlandse gouden tientje bevat 6.05 gram fijngoud. De nederlandse gouden tien gulden is veruit de bekendste gouden munt van nederland. Het gouden tientje is de benaming voor het gouden muntstuk met een nominale waarde van 10 gulden, dat sinds de tijd van lodewijk napoleon in 1808 in verschillende periodes is geslagen, ter ere van een bepaalde gelegenheid.wanneer u thuis nog een gouden tientje hebt liggen, kan het zeer de moeite waard zijn om deze te verkopen.

De Gouden Tientjes Zijn Per Stuk Aan Te Schaffen En Bevatten 6,048 Gram Puur Goud.

Deze geliefde beleggingsmunt is ruim honderd jaar in eigen land geslagen. Aan de onderzijde van het wapenschild staat het jaartal ´1912´. Maak via deze pagina een verkooporder aan.

Van Het Gouden Tientje Bestaan Diverse Ontwerpen.

De meest gangbare gouden tientjes zijn van koningin wilhelmina. We verkopen beleggingsgoud en zilver altijd op scherpe live prijzen en u kunt zowel contant als per bank betalen. De waarde van een gouden tientje is sterk afhankelijk van de goudprijs.

Het Is Mogelijk Om De Gouden Tientjes Per Post Te Versturen (Aangetekend) Of Op Te Laten Halen Door Onze Koerier.

Het gewicht van het gouden tientje is 6,72 gram, waarvan 6,048 gram uit goud bestaat. Let wel, deze prijs geldt voor onbeschadigde munten. U kunt gouden munten of baren direct verkopen aan andere particulieren.

Ook Jij Kunt Gebruik Maken Van Deze Hoogste Prijs.

Bij ons weet je van te voren waar je aan toe bent. Andere inkopers van edelmetaal verkopen hun ingekochte zilveren voorwerpen aan ons door omdat wij de hoogste prijs bieden. Deze verkoopcijfers zijn gebaseerd op de aankoopprijzen die door kopers zijn betaald op recente muntveilingen, inclusief de veilingkosten en gecorrigeerd voor de huidige goudprijs.klik op de naam van een tientje in deze lijsten voor meer informatie over de.

Share This Post

Post Comment