Tweedehands Boeken Verkopen Bol

Tweedehands Boeken Verkopen Bol. We hebben inmiddels meer dan 25 ervaring met het verkopen van boeken. Bookmatch is dé marktplaats voor tweedehands studieboeken, 275.000 studieboeken.

Tweedehands studieboeken verkopen op is geen aanrader from ntaravati.nl

Het particulier verkopen vraagt daarnaast om een andere verkoopomgeving dan voor zakelijke verkooppartners. Dit betekent dat particulieren vanaf 3 mei geen artikelen meer kunnen aanbieden via een particulier verkoopaccount. Je betaalt alleen een bemiddelingsbijdrage als je daadwerkelijk iets verkoopt.

Hoe Het Verkopen Van Je Tweedehands Studieboeken Via Studystore Werkt Is Als Volgt:

Kent bol.com het artikel niet, dan kun je het niet verkopen. Dan kun je als ondernemer. Je vult je gegevens in en print de verkoopbon.

Vooral Koningsdag Is Een Goede Dag Voor De Verkoop.

De prijs van nieuwere boeken (dus boeken die net erg populair zijn geweest) zijn bij bol.com erg hoog. Onder kosten vallen de verzendkosten (brievenbuspakje of pakketje) en de bijdrage die bol.com krijgt voor elke verkoop (€1 + 15% van de verkoopprijs). Stel dat jij een nieuwe thriller koopt en hem in een ruk uitleest.

Het Blijft Mogelijk Om Tweedehands Boeken, Muziek En Films Te Verkopen Via Een Zakelijk.

Ik heb de score ‘voor verkopers’ daarom verlaagd t.o.v. Daar kan je direct een verkoopaccount aanmaken om zo snel mogelijk te beginnen. We hebben inmiddels meer dan 25 ervaring met het verkopen van boeken.

Bol Heeft Een Enorm Bereik, Het Is Eenvoudig En Gratis.

Op rommelmarkten kun je goed tweedehands boeken verkopen, vooral als je speciale uitgaves en recente boeken te koop hebt. Ondanks dat je 15% van de verkoopprijs moet afdragen aan bol en je zelf betaalt voor de verzendkosten, is de kans op verkoop en het maken van winst het grootst. Studystore geeft direct automatisch een ‘inkoop’ waardering / bod aan voor je studieboeken.

Uitgevers, Videos, Internet, Sigaren, Tweedehands Boeken, Bibliotheek, Kranten, Studieboeken,.

Ik kies ervoor boeken weg te geven als ze voor minder dan €. Bij boeken vragen wij eenmalig €1,99 servicebijdrage, ongeacht het aantal bestelde boeken. Waar bol.com 15% + 0,99 vraagt is dit bij booknext 10% + 1,00 per match.

Share This Post